Twee Poolse karper vissers uit Duitsland

2f087r9
Dit jaar hebben zich Twee Poolse karper vissers uit Duitsland die ook aan de wedstrijd deelnemen.
Zij hebben een ‘Polish Carp Society’ opgericht die het terugzetten van karper promoot, speciaal onder Poolse karper vissers.zich ook aan gemeld.Polen hebben wat betreft sportvissen een slechte naam in Nederland, aldus er gaan nog al geruchten rond dat die alles wat zij vangen mee nemen of opeten Als je de verhalen mag geloven worden hele watersystemen leeggevist. De werkelijkheid is echter minder ernstig. In de Poolse cultuur wordt inderdaad veel gevist

maar dit zijn geen consumptie vissers. maar gewoon echte karper vissers die dit doen voor de sport. En ook om mede Poolse landgenoten te laten zien hoe het moet.Om zich ook een beetje aan de regels te houden. daar hebben deze geen moeite mee met de bedoeling, om het slechte beeld over Poolse sport vissers te verbeteren.

omdat er veel misverstanden zijn met het hengelsport hier in Nederland over Poolse mensen. Aangezien wij Poolse mensen zijn met andere normen en waarden en het sportvissen ons hobby is. leden zijn het dan ook zat om generaliseert te worden over het feit dat allen Poolse sport vissers de regels niet na leven.
Zo als het hoort, Er zijn er altijd wel die de regels niet na willen leven maar deze mogen van ons dan ook op de blaren zitten !

www.TowarzystwoKarpiowePolonia.eu./