N.H.V. de Voorn. De 11de 48 uur ’s karper wedstrijd aan de Bisonbaai

2ly20qt

foto: marcel vink
De 11de 48 uurs karperwedstrijd (senioren) is alweer achter de rug
20 enthousiaste karpervissers waren present op dit altijd leuke 48 uurs evenement, georganiseerd door N.H.V. de Voorn.

De loting startte vrijdagmiddag om 15.00 uur op het Kasteelsehof en om 17.00 uur mochten de hengels dit jaar in de Bisonbaai te water. De weersvoorspellingen waren goed voor dit weekend en
dus waren de verwachtingen hoog. Om 19.00 uur was er voor ieder een gratis Broodje-knakworst, tomaten of groentesoep en voor de liefhebbers een bakje koffie of thee. Vol goede moed maakten ze zich op voor de avond en nacht. Een mooie sterrenhemel liet zich schemeren in de Bisonbaai. De meeste deelnemers lagen dan ook al snel in de slaapzak. Wanneer zou de 1ste karper zich aanmelden? Helaas bleef het de hele nacht angstvallig stil.

Om de teleurstelling ’s morgens van de vissers enigszins wat op te vrolijken, stond de catering onderleiding van Win Jacobs alweer klaar met een broodje en een lekker bakkie koffie, wat de vissers weer positieve energie gaf. Maar helaas bracht de tweededag en nacht op een paar brasems na, geen kapers aan wal. De vangstverwachting werd ook snel minder op zondagmorgen bij zowel de leiding als de deelnemers.

Er werd nog stug doorgevist om nog aan een karper te komen. Dit mocht helaas niet baten. Met 48 uur vissen achter de rug en 4 gevangen brasems klonk zondagmiddag om 12.00 uur het eindsignaal.

Het prijzenpakket werd uiteindelijk verloot onder de deelnemers.

Bij deze willen we alle vissers, sponsoren en vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het visweekend!

Het was weer een gezellige en geslaagde karperwedstrijd.

Win Jacobs

Karperwedstrijd Senioren 2010