24 uurs karper senioren wedstrijd 2007

OOIJ, 03-09-07 Afgelopen weekend werd voor de 7e keer de karperwedstrijd voor senioren van “N.H.V. de Voorn” gevist aan de Kasteelsehof in de Ooij.
34 karpervissers deden dit jaar weer mee. Ook dit jaar konden zij het niet winnen van de jeugdkarpervissers die met ruim 193 pond karper met 20 vissers ruim boven de vangst van de volwassenen kwam. Op het Kasteelsehof is 81 pond karper gevangen. Wat vissen betreft was het dit jaar zeer slecht, waar dat aan lag daar kan niemand een verklaring voor geven.

Dit jaar werd de wedstrijd voor de tweede keer gewonnen door Geert Peters met 22 pond karper, op de 2e plaats E. Top met 19 pond karper en op de 3e plaats eindigde Frans van Kuppeveld met 16 pond karper.

Ook heeft het bestuur van de Voorn gebruik gemaakt om een lid te eren die al meer dan 50 jaar lid was en ook altijd voor de vereniging klaar staat als vrijwilliger en oud bestuurslid namelijk Dhr. Martin van de Velden. Deze heeft na afloop van de wedstrijd de gouden speld op gespeld gekregen door de voorzitter Dhr. Frans van Kuppeveld.

Ook dit jaar hebben we weer een gezellige en geslaagde karperwedstrijd gehad.

Dank hiervoor aan de Organisatie.

Win Jacobs

Zie foto’s: Marcel Vink

klik hier Foto’s 24 uurs senioren  Karper wedstrijd 2007