Karperwedstrijd Kasteelsehof 2016

Ooij – In het weekend van 2 t/m 4 september werd voor de 16e keer de Karperwedstrijd voor senioren van “N.H.V. de Voorn” gevist op het viswater Kasteelsehof te Ooij.
Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur werd er verzameld en hebben 22 enthousiaste karpervissers waaronder 2 dames weer een spannende wedstrijd gevist tot zondagmorgen 11.00 uur. De weersvoorspellingen waren goed voor dit weekend en dus waren de verwachtingen hoog. De loting startte om 15.30 uur en om 17.00 konden de lijnen nat gemaakt worden.

De catering die verzorgd werd in de werkloods door Henk Otten , Kees Kroon en onderleiding van Win Jacobs zorgde vrijdagavond weer voor ieder een broodje kroket of hamburger. Zaterdag waren er voor de liefhebbers ballengehakt, broodjes hamburger, friet en een frikadel. Een bakje koffie of thee was er voor de liefhebbers.
Zondagmorgen om 11.00 uur klonk alweer het eindsignaal waarna de eindstand werd opgemaakt. De prijsuitreiking was om 12.00 uur.

Uitslagen wedstrijden

1e prijs: (en wisselbeker)
Henk Wallert: behaalde met 5 Karpers 110 pond

2e prijs:
Wojciech Papala: Behaalde met 3 Karpers 72 pond

3e prijs:
Adriaan Peter: met 4 Kaper 69 pond

4e prijs:
Erik Top: met 2 karpers 52 pond

Er zijn in totaal 18 karpers gevangen met een totaal gewicht van 410 pond.
Bij deze willen we alle vissers, sponsoren en vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het visweekend!

Klik hier om de foto’s te bekijken