Karper Avond Regio Nijmegen

Zk0qau

Hallo collega-karpervissers,

[size]Zoals elk jaar organiseert karperstudiegroep regio Nijmegen weer enkele gezellige avonden voor de karpervisser. Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen die de karpervisserij een warm hart toedragen. Niet-leden K.S.N. betalen € 3,00. Leden € 2,00.
Het eerste bakkie wordt aangeboden door De Vink…

Meeting 21 December Bart van Bezouw over zijn lezing:
“Het hoe, wat en waarom van mijn visserij”
Een overview van mijn visserij die zich de laatste jaren steeds meer afspeelt op wateren met kleine bestanden en hoge hengeldruk.
In deze interactieve lezing ga ik dieper in op de methoden, technieken en tactieken die ik gebruik om aan mijn vissen te komen. De nadruk ligt hierbij vooral op waaróm ik in bepaalde situaties bepaalde keuzes maak.

De locatie is Cafe-zaal de Vink Koningin Julianalaan 20 6579 AR in de Ooij. De zaal is open vanaf 19.30 en om ongeveer rond 20.00 willen we met de lezing starten, na de lezing borrelen we nog altijd even gezellig na.

Meeting 22 Februari Willem Verspoor, (Programma onder voorbehoud).
Willem Verspoor is een rustige, verstandige, down-to-earth, passionele karpervisser, welke iedereen zal boeien met zijn woord en beeld. Locatie Cafe-zaal de Vink, Ooij.

Meeting 1 Maart Mark Pansar zal dan een lezing komen geven over zijn visserij.
Deze sympathieke Belgische biggenvanger staat garant voor flink wat karpervlees! Deze meeting is in samenwerking met Regio Ijsselstreek, de locatie waar deze lezing wordt gehouden is daardoor nog niet bekend. Maar stuur een mailtje naar:
nijmegen@karperstudiegroep.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en je wordt op de hoogte gehouden.

De regiovertegenwoordiging,
KSN Nijmegen
Michiel Slootweg
Berend Tissen